Ladda ner

Skatteåterbäringen! Anta vår utmaning och investera pengarna.

Får du tillbaka pengar på skatten? Isåfall är du en av 2,5 miljoner svenskar som delar på nästan 18,3 miljarder kronor – i snitt 7300 kr per person! 🎉

Många frestas säkert att köpa något nu när det kanske finns lite pengar över. Vi vill istället utmana er att investera pengarna och ge dom en möjlighet att växa.

Framgång belönas såklart: Om du lyckas så bjuder vi på 50 % rabatt på Opti i ett helt kvartal.

Så här enkelt lyckas du:
1) Öppna / ladda ner Opti-appen
2) Logga in
3) Gör en engångsinsättning på minst 7 300 kr – senast på måndag!

Ta tillfället i akt och kom igång med ett smartare sparande. Så ger du dig själv möjlighet till en ännu större återbäring i framtiden 🙌

Happy saving!
Jonas, Ann och hela Opti-teamet


PS. Nästa vecka kollar vi vilka som lyckades, sätter rabatten, och skickar dig isåfall ett grymt peppigt mail med massa confetti! DS.

Rabatten är på 50 % av Optis förvaltningsavgift och gäller hela tredje kvartalet 2021. Den gäller för både nya och befintliga kunder med mindre än 1 000 000 kr investerat. För att ta del av rabatten behöver du göra en engångsinsättning på minst 7300 kr mellan torsdag 8 april och måndag 12 april 2021.

Kom bara ihåg att det i slutändan är smart matematik, inte magi. Historisk värdeökning är inte en garanti för framtida värdeökning, pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det belopp som du satt in.