Ladda ner

BRIGHT FRIDAY! Anta vår utmaning, investera istället för att konsumera

I snitt spenderar en svensk 2100 kr på Black Friday. Anta vår utmaning och investera pengarna istället!

Framgång belönas såklart: Om du lyckas så bjuder vi på 50 % rabatt på Opti i ett helt kvartal.

Så här enkelt lyckas du:
1) Öppna / ladda ner Opti-appen
2) Logga in
3) Gör en engångsinsättning på minst 2100 kr – innan helgen är slut!

Så strunta i att spendera och starta ett smartare sparande istället. Dina framtida fredagar kommer att tacka dig 🙌

Happy saving!
Jonas, Ann och hela Opti-teamet


PS. Nästa vecka kollar vi vilka som lyckades, sätter rabatten, och skickar dig isåfall ett grymt peppigt mail med massa confetti! DS.


PPS. För enkel utmaning för dig? Månadsspara 2100 kr istället så kan du köpa en lägenhet på Black Friday om 10 år för de 400 000 kr du beräknas ha då[1]. DDS.

[1] Räkneexemplet är på ett månadssparande på 2100 kr i 10 år med årlig förväntad avkastning på 7,2 %, efter avgifter för Opti 9 om totalt 0,82 % – ungefär hälften av vad en vanlig aktiefond kostade enligt AMF:s Fondavgiftsrapport 2019.

Rabatten är på 50 % av Optis förvaltningsavgift och gäller hela första kvartalet 2021. Den gäller för både nya och befintliga kunder med mindre än 250 000 kr investerat. För att ta del av rabatten behöver du göra en engångsinsättning på minst 2100 kr mellan torsdag 26 november och söndag 29 november 2020.

Kom bara ihåg att det i slutändan är smart matematik, inte magi. Historisk värdeökning är inte en garanti för framtida värdeökning, pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det belopp som du satt in.