Ladda ner

Investera skatteåterbäringen!

Får du tillbaka pengar på skatten i år? Grattis! Missa inte att anta vår utmaning – spara pengarna i din Opti-portfölj – och ta dig närmare ditt ekonomiska mål! 🏆

Skatteåterbäringen landar på i snitt cirka 8 000 kronor per person. Det är ett välkommet tillskott i kassan i dagens läge. Har du möjlighet att investera pengarna kan summan växa ännu mer.

Framgång belönas såklart: Om du lyckas bjuder vi på 50 % rabatt på Opti i ett helt kvartal.


Så här enkelt lyckas du:
1) Öppna / ladda ner Opti-appen
2) Logga in
3) Klicka på någon av dina portföljer
4) Scrolla ned och klicka "Ny insättning"
5) Gör en engångsinsättning på minst 8 000 kr – senast på måndag!

Ta tillfället i akt och kom igång med ett smartare sparande. Då ger du dig själv möjlighet till en ännu större återbäring i framtiden 🙌

Happy saving!
/Opti-teamet


PS. Nästa vecka kollar vi vilka som lyckades, sätter rabatten, och skickar dig isåfall ett grymt peppigt mail med massa confetti!

Rabatten är på 50 % av Optis förvaltningsavgift och gäller hela tredje kvartalet 2023. Den gäller för både nya och befintliga kunder med mindre än 1 000 000 kr investerat. För att ta del av rabatten behöver du göra en engångsinsättning på minst 8000 kr mellan onsdag 5 april och måndag 10 april 2023.

Kom bara ihåg att det i slutändan är smart matematik, inte magi. Historisk värdeökning är inte en garanti för framtida värdeökning, pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det belopp som du satt in.