Ladda ner

Tack för all beta-feedback!

Idag är det nästan fyra veckor sedan vi lanserade betan, och vi har snart bjudit in hälften av er som väntar på att pröva den. Så vad har hänt sen dess? Fanns det något vi kunde lära oss eller var appen redan perfekt? Jag tror du vet svaret :)

Jag är imponerad av hur många som hört av sig, det har verkligen kommit in mängder med hjälpsam feedback och hejarop. Det värmer att fler än vi tycker att det är dags att fonder visas på ett vackert och ärligt sätt.

Från er feedback har vi även lärt oss att följande saker kan bli bättre:

  • Stöd för Android! Yes, vi hör er :)
  • Tydliggöra att vi visar och granskar fonder i ditt egna sparande, dvs inte pension. I framtiden tänker vi stödja båda.
  • Få in stöd för fler banker än storbankerna.
  • Kunna lägga in fonder manuellt, kunna jämföra kategorier som man inte har fonder i, med mera.
  • Vägledning till vad man bör göra om man har fonder i kategorier där det saknas bra alternativ, eller kategorier som bedöms som dåliga (där vi väljer att inte visa alternativ).

Vi har tagit åt oss av all ovanstående feedback och har redan börjat jobba på förbättringar. Vissa saker är enklare medan andra kommer ta tid. Men vi har gett oss sjutton på att få detta rätt och kommer inte nöja oss innan vi är där. Så fortsätt ge oss feedback på vad du saknar – och älskar! Vi ska se till att göra båda ännu bättre.

Vad vill vi uppnå? Att appen ska fungera som ett antivirus-program för ditt sparande: Så länge du har den installerad så vakar den över dina fonder, oavsett vart du har dem.

Följ med oss dit,
Jonas


PS. Känner du någon som funderar på om de har bra fonder? Berätta gärna om oss om du tycker att vi gör något bra. Vi satsar på lägre avgifter istället för större marknadsföringsbudgetar = du kan hjälpa oss mer än du tror! DS.