Ladda ner

Vi har lanserat betan!

Den korta versionen

En beta av Opti-appen är nu klar för iPhone (yay!). De första inbjudningarna skickas ut idag och fler kommer de närmsta veckorna, några hundra åt gången, för att garantera att allt funkar bra.

Prisma beta iPhone applikation

Hela storyn

”Så vem kan säga om mina fonder är bra, utan subjektivitet eller eget säljintresse? Ingen…ännu.”

Med den utmaningen började vi för två år sedan att bygga Opti. Vi ville skapa en tjänst som hittade fonderna vi sparade i, hämtade in all data om dem och gav lättförståeliga omdömen. Den skulle visa om det fanns liknande men bättre fonder och lösa bytet åt oss. Och den skulle vara fullständigt oberoende från banker och fondbolag – tjänsten skulle rekommendera de fonder som rankade högst, inte de som var mest lönsamma att sälja (läs: de dyraste).

Idag, två år senare, kan vi äntligen lansera betaversionen av Opti!

Prisma invites

Det värmer något enormt att så många tror på vad vi försöker göra och har anmält sig till betan. Därför behöver vi dock öppna för några hundratal personer i taget, bara för att vara säkra på att allt går rätt till. Så vad behöver du göra? Inget – vi skickar ett mail så fort appen är redo för dig.

And let's be frank – appen är inte perfekt. Men vi tänker ta den dit med hjälp av din feedback. Och vi tänker utveckla fler och bättre tjänster som utifrån objektivitet och oberoende låter dig behålla mer av dina pengar. Men det tar lite tid, för när man inte kan förändra det gamla så får man bygga det nya.

Stay sharp,
Jonas, Ann, Gustav, Anders,
Hannes & Andreas

PS. Känner du någon som funderar på om de har bra fonder? Berätta gärna om oss om du tycker att vi gör något bra. Vi satsar på lägre avgifter istället för större marknadsföringsbudgetar = du kan hjälpa oss mer än du tror! DS.